Mobiele frituurwagen huren voor al uw partijen!


De Food Wagen verzorgt professioneel mobiel frituur verhuur. Wij komen met onze mobiele frituurwagen ter plaatse en zorgen voor het eten en personeel (indien gewenst). Wilt u thuis, op een feest, bij vrienden of vereniging een frituurwagen hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen voor lekker eten en blije gasten.


Met onze mobiel frituur ook catering op maat


Zoekt u een geschikte catering voor alle gelegenheden? Huur dan eens onze mobiele frituurwagen. Het is een luxe kraam die volledig professioneel is ingericht. In de frituurwagen zijn spullen als een mayonaisepomp, een frietvergiet, scheppen en dergelijke aanwezig, zodat wij snel en makkelijk een lekkere maaltijd kunnen bereiden.

In overleg met u wordt er beslist wat er vanuit de mobiel frituur wordt aangeboden. Dit gaat van een klassiek pak frieten tot een hamburger, hot dog, curryworsten, satés, bouletten, cervela’s, stoofvlees, fishsticks, hamburgers, etc. . Het is net even weer iets anders dan een barbecue of koud buffet.

Natuurlijk vergeten wij de vegetariërs onder u ook niet. Tegenwoordig is er een scala aan lekkernijen beschikbaar waar zowel vlees als vis schitteren door afwezigheid. Professioneel bereid vanuit onze mobiel frituur met heerlijke saus.


Ervaar de vele voordelen van onze Mobiele frituurwagen


Het is niet altijd even eenvoudig om het iedereen naar de zin te maken. Een frituurwagen is op menig feest een schot in de roos, want zowel jong als oud doet u hier een plezier mee. Gemakshalve zetten wij voor u de vele voordelen op een rijtje:

  • Mobiel frituur op iedere locatie beschikbaar (ook aan huis)
  • Keuze uit verschillende voordelige arrangementen
  • Professioneel personeel (beschikbaar op aanvraag)
  • Vers gebakken friet en snacks
  • Geen restanten en geen voorbereiding

Eén ding kunnen wij u garanderen, het wordt een echt frietfeest! Uw gasten worden vriendelijk bediend en daarnaast zorgen wij voor heerlijke frieten en andere snacks. Het huren van een mobiele frituurwagen is ook geschikt voor uw portemonnee. Ervaar het zelf!


Contact


Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier invullen, zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen sturen of u kunt natuurlijk bellen. Wij staan u graag te woord. U zult verrast zijn over onze snelle service, hoge kwaliteit én voordelige prijzen. Salut!