Foodtruck met Cote à l´os

Een foodtruck met Cote à l’os op de kaart zorgt voor een onvergetelijke dag!

Vleesliefhebbers opgelet! In onze mobiele foodtruck wordt speciaal voor u een Cote à l’os klaargemaakt. Het is gegrild rundvlees van maar liefst 10 bij 30 cm en 7 cm dik! Het vetrandje dat rond het stuk tussenrib met bot zit, geeft extra veel smaak tijdens het grillen. Daarbij worden frietjes en een overheerlijke portie sla opgediend op een houten bord. Het enige dat u dan nog nodig heeft zijn gezellige gasten en een goed lekker drankje. Het wordt een onvergetelijke dag met overheerlijk eten. Dit garanderen wij u!

Cote à l’os: geserveerd vanuit een heuse mobiele foodtruck

Een mobiele foodtruck biedt de ultieme gelegenheid om gasten bij u thuis of op een andere locatie eens heerlijk te verwennen. Een gerecht zoals Cote à l’os mag niet ontbreken, want het is heerlijk mals vlees. Voor de echte vleesliefhebber is het een eerlijk en stoer stuk vlees. Het vlees wordt voorzichtig voorverwarmd en kort bruin gebraden en daarna verder klaargemaakt op een professionele grill in onze foodtruck.

Een gerecht zoals in de beste vleesrestaurants

Een Cote à l’os kunt u met allerlei gerechten combineren, maar wij hebben ervoor gekozen dit te doen met friet en sla. De nadruk ligt op het vlees, want wij maken het voor u klaar zoals in de beste vleesrestaurants van Nederland en België. Het is een speciaal soort gerijpt rundvlees en door de omvang weet u niet wat u meemaakt. Het is uw verrassing! Een foodtruck met het gerecht Cote à l’os op de kaart kunt u huren wanneer en waar u wilt. Toch is het altijd goed om tijdig te reserveren, want vol is vol! Wij serveren dus een geweldige maaltijd om nooit meer te vergeten! Wilt u dit eens meemaken? Aarzelt u niet en reserveer direct online. Hebt u vragen of andere wensen, belt u ons dan gerust. Bijvoorbeeld als er gasten zijn die liever vis willen, want ook dat verzorgen we graag voor u. Alles is mogelijk.